Професионален сервиз на дизелови системи

Bosch е водещият изобретател и производител на дизелови технологии в света. Ако имате дизелов автомобил, в Bosch Car Service той е във възможно най-добрите ръце – за анализ на грешките и за професионален ремонт и поддръжка.

  • Ремонти на разумни цени
  • Оригинални резервни части Bosch по OEM стандарт
  • Високо квалифицирани специалисти по дизелови системи и най-модерно оборудване за проверка

Дизелови системи от Bosch

Знаете ли, че Bosch е изобретател и производител № 1 на дизелови системи в света? Те не само съперничат на бензиновите двигатели, но и в много случаи ги превъзхождат. Използването на иновативни комън рейл инжектори и на горивни помпи за високо налягане прави двигателите още по-тихи, по-съвършени и по-мощни. За поддръжката и ремонта на тези сложни системи се изискват специални знания, сериозен опит и подходящо диагностично оборудване - всичко това ще намерите в Bosch Car Service.

Нашият експертен съвет

Правете инспекция на дизеловата система на редовни интервали. Тя включва почистване на системата и смяна на дизеловия филтър - по този начин се елиминират и предотвратяват отлагането на сажди и задръстването на дюзите. Предимствата за вас: значително по-малко сажди и дим, тиха работа на двигателя, по-нисък разход на гориво и оптимален студен старт.

 

Тестово оборудване от и за специалистите по дизела

TDI, комън рейл, филтър за частици - нашият квалифициран сервизен персонал редовно преминава практически обучения по най-новите технологични разработки. Техниците ни познават добре работата на системите и ползват най-новото диагностично оборудване от Bosch. След ремонт или инспекция в нашите сервизи дизеловият ви автомобил ще работи икономично, ефикасно и чисто.

Bosch eXchange - гамата обменни части за дизелови системи

Гамата Bosch eXchange включва най-важните компоненти от горивната система на всички разпространени модели дизелови автомобили. Портфолиото на Bosch eXchange съдържа обменни части както за модерните комън рейл системи, така и за по-старите модели и представлява разумна ценова алтернатива на новите компоненти. Обменните резервни части отговарят на същите високи стандарти за качество като новите продукти. Още едно предимство: Bosch предоставя същата гаранция като за нови компоненти.