Професионална поддръжка и ремонт на механични спирачни системи

Перфектно функциониращата спирачна система е жизнено важна не само за вас, но и за другите участници в пътното движение. Така че заложете на сигурността и проверявайте на редовни интервали състоянието на всички спирачни компоненти. Много от автомобилните елементи се износват по време на ежедневната си употреба, затова поддръжката в Bosch Car Service ще гарантира вашата безопасност: проверяваме състоянието на всички износващи се части като спирачни накладки и дискове, спирачна течност и извършваме професионална смяна при необходимост.

  • Ценово атрактивни пакети за смяна, монтаж и демонтаж на оригинални спирачни дискове и накладки Bosch, както и смяна на спирачната течност
  • Пълна гама от стандартни продукти, съответстващи на първоначалното вграждане
  • Най-модерното тестово оборудване за специализирана диагностика и ремонт

През целия живот на автомобила

Във всяка кола има износващи се компоненти - и в двигателя, и по ходовата част, и в купето. Това се случва в хода на ежедневната им експлоатация. Типични приметри са спирачните дискове, системата за отработените газове, в резултат на корозията и маслото на скоростната кутия. Но тъй като този тип износване не се забелязва веднага, добре е да правите редовни инспекции на вашия автомобил. В противен случай повредите могат да доведат до скъпи ремонти или внезапни аварии, които ще поставят в опасност и вас, и другите участници в движението.

Нашият експертен съвет

Имате ли усещането, че спирачният ви път е прекалено дълъг? Това би могло да се дължи на остарялата спирачна течност, която в такъв случай трябва да се смени незабавно. Проверката и смяната на спирачната течност е една от най-важните операции за поддръжка на автомобила. Тъй като течността постоянно абсорбира вода, при водно съдържание над 3% при високи температури се образуват мехурчета пара. По време на спиране тези мехурчета се компресират и възпрепятстват генерирането на достатъчно спирачно налягане. В най-лошия случай може да се стигне до пълен срив на спирачната система. Препоръката ни е: от съображения за сигурност да сменяте спирачната течност на вашата кола на всеки 2 години.

 

Опитът ни е най-добрата застраховка за вас

Когато става въпрос за монтаж, демонтаж и смяна на спирачни накладки и дискове, винаги можете да разчитате на изключителния ни опит. Постоянният достъп до всички технически данни и процедури за поддръжка гарантира, че ще се справим с работата професионално и надеждно - с всяка марка и модел автомобил на пазара. Най-модерното сервизно оборудване и оригиналните резервни части от Bosch осигуряват оптимална пътна безопасност.