Професионална диагностика и ремонт на системите за активна безопасност (ABS/ASR, ESP®)

Bosch е сред водещите изобретатели и производители на електронни автомобилни системи. Богатият опит на компанията е огромно предимство за Bosch Car Service. Можете да разчитате на обучените ни специалисти за професионално обслужване и, ако се налага, за ремонт на електронните системи за безопасност във вашия автомобил.

  • Данни за диагностика на всички системи за безопасност на всички типове автомобили
  • Пълна гама продукти по стандартите на първоначалното вграждане
  • Най-новото сервизно оборудване за перфектна поддръжка и ремонт

Експертите се грижат за интелигентните системи за безопасност

Професионалистите в Bosch Car Service знаят всичко за системите за активна безопасност. Те притежават необходимите специални умения и пълно сервизно оборудване. Така че са изцяло екипирани за цялостно обслужване и ремонт на всички системи за активна безопасност в автомобила ви - ABS, ASR или ESP®.

Системна безопасност

Bosch винаги е играл важна роля в разработката на системи за автомобилна безопасност - много преди изобретяването на Електронната стабилизираща програма (ESP®) през 1995. Ето защо все повече производители на автомобили се доверяват на качествените продукти от Bosch. Bosch Car Service винаги разполага с пълната гама продукти за спирачната система по стандартите на първоначалното вграждане. Имаме и постоянен достъп до необходимите данни за поддръжка на системите за безопасност, така че можем да предложим професионално и надеждно търсене на грешки и отстраняване на дефекти.

 

ABS, ASR и ESP® – и всички други системи за безопасност във вашата кола

Предлагаме ви кратък обзор на най-важните системи за безопасност. Ако имате проблем с някоя от тях, обърнете се направо към специалистите от Bosch Car Service.

Електронна стабилизираща програма (ESP®)

ESP предотвратява възможното поднасяне, ако автомобилът излезе извън контрол, ако навлезете в завой с висока скорост, например. Системата задейства спирачките или управлението на двигателя и спира неуправляемото отклонение.

Система за тракшън контрол (TCS)

TCS регулира въртящия момент, за да предотврати превъртането на колелата при потегляне или ускорение. Тя гарантира не само стабилност, но и пълно владеене на управлението.

Антиблокираща спирачна система (ABS)

Ако колелата блокират в резултат на рязко спиране, автомобилът не реагира на кормилното управление. Технологията на ABS автоматично намалява спирачното налягане, така че колелата не блокират и остават управляеми.