Монтаж на климатици и системи за стационарно отопление

Няма вече замръзнали крака през зимата и задух през лятото - специалистите от Bosch Car Service с удоволствие ще монтират климатик или стационарно отопление във вашия автомобил.

  • Максимален комфорт и по-голяма безопасност по време на пътуване
  • Специално сервизно оборудване за монтаж
  • Пълни пакети от реномирани производители

Идеално оборудвани за всички сезони

Стационарното отопление и климатичните системи все още не са стандартно оборудване за всички автомобили. Но ако не можете без тях, Bosch Car Service ще ви ги монтира. Така не само ще увеличите комфорта на пътуването, но и дълготрайно ще повишите стойността на вашия автомобил. Независимо дали карате кола от компактния, средния или високия клас, специалистите ни ще ви осигурят най-доброто решение и необходимото специално сервизно оборудване. Освен разнообразието от изгодни оферти за монтаж на оборудване, предлагаме и пълни висококачествени пакети от реномирани производители.

Перфектна температура още от самия старт

Есента и зимата не са любимите сезони на пешеходците. Но и водачите на автомобили изпитват трудности с неприятните атммосферни условия: замръзнали прозорци, лоша видимост и хапещо ниски температури сутрин. Със стационарното отопление можете да се радвате на топлина, прозрачни стъкла и по-голяма безопасност - още от самия старт. Струва си да ползвате стационарното отопление, щом температурите паднат под 10 градуса, с други думи - от септември до май. А през останалата част от годината то осигурява допълнителна вентилация, която предпазва от задух в купето при горещо време.

Предимствата с един поглед:

  • Автомобилът е готов още преди да сте се качили
  • По-малко натоварване на двигателя и по-нисък разход на гориво
  • Добра видимост и прозрачни необледенени стъкла
 

Насладата от перфектния климат

Има куп причини да си монтирате климатична система: за вас лично, за вашия комфорт и за вашата безопасност. През лятото ще се наслаждавате на идеална температура между 23 и 27°C с относителна влажност от 35 до 65%. Постоянният приток на свеж въздух увеличава безопасността на пътуването, тъй като допринася за повишаване на концентрацията и предотвратява запотяването на стъклата. Освен това климатичната инсталация филтрира неприятните миризми, полените и другите замърсители от въздуха, така че ще пристигнете в крайната точка на пътуването си свежи и в топ форма - независимо какво е времето.

Предимствата с един поглед:

  • Филтрира полените и замърсяванията от въздуха
  • Автоматично определяне на идеалната температура в купето
  • Притокът на свеж въздух стимулира концентрацията

Нашият експертен съвет

Знаете ли, че всяка година климатичната система в автомобила губи до 8% от фреона. И срокът на експлоатация на най-важния износващ се компонент - дехидратиращия филтър - е ограничен. Той отговаря за извличане на влагата от циркулиращия фреон и намалява механичното износване. Затова, ако искате да предотвратите повредите и неприятната миризма, е необходимо редовно да проверявате и да почиствате климатичната си инсталация.