Професионална инспекция

Професионална инспекция

Предлагаме професионална инспекция и поддръжка без загуба на гаранцията от производителя. Също и за нови автомобили.

 • За всички модели автомобили на всякаква възраст
 • В съответствие с гаранцията от производителя
 • Отразяване на всички дейности в сервизната книжка

 • Универсален пакет за вашия автомобил

  Инспекцията на автомобилите в Bosch Car Service винаги се извършва според спецификациите на производителя. Опитният ни персонал контролира всеки компонент и проверява цялата гама системи за сигурност - от двигателя до електрониката и спирачките. Ако искате, ще ви сменят маслото и филтъра, ще долеят необходимите течности и ще подменят дефектните и износени компоненти с оригинални резервни части с топ качество. Така не само ще запазите пазарната стойност на своя автомобил, но и няма да загубите гаранционното покритие от производителя.

  Сервизно обслужване на нови автомобили

  И вие ли смятате, че новият ви автомобил трябва да бъде обслужван само във фирмения сервиз на производителя, за да не загубите гаранцията? Ако е така, ви уверяваме, че Bosch Car Service разполагат с необходимата квалификация да извършват тези услуги в съответствие с предписанията на производителя. Така гаранцията не се нарушава.

   

  Защо инспекцията е толкова важна?

  За щастие, броят на жертвите при пътно-транспортни произшествия непрекъснато намалява, но 25% от превозните средства на пътя имат сериозни дефекти. Редовната поддръжка на автомобила е едниственият начин за незабавно откриване и отстраняване на всички повреди и дефекти. Доброто сервизно обслужване винаги си струва - независимо дали ще продължите да карате колата или искате да я продадете на добра цена. Основната проверка или инспекция в Bosch Car Service ви гарантира по-комфортно и безопасно шофиране.