Професионална диагностика на електронни системи

При дефект на електрониката във вашия автомобил или ако светне предупредителна лампа, можете да разчитате на нашите експерти, които бързо ще открият и ще отстранят проблема.

  • Професионално, системно търсене на грешки
  • Висококвалифициран персонал
  • Диагностично и сервизно оборудване с топ качество

Притежаваме необходимия опит

Ако имате проблем с автомобилната електроника, можете да разчитате на уникалните способности на нашите специалисти. Защото Bosch Car сервизите придобиват познанията си директно от Бош, водещия световен доставчик на оборудване за първоначално вграждане, под формата на интензивни практически курсове. Така че експертите ни са на "ти" с диагностиката и търсенето на грешки. От управлението на акумулатора и електрониката до електронно контролираните инжекционни системи и електронните системи за асистенция на водача.

Свързана безопасност

Нарастващият брой на електронните компоненти и разпространението на електрическото оборудване усложнява все повече автомобилните ремонти. Обслужването на сложната електросистема на автомобила изисква много повече от смяната на изгоряла крушка или на гръмнал предпазител. Електронните компоненти не само комуникират помежду си, често те не могат да функционират един без друг. Така че дефектът само на един сензор може да блокира цялата електросистема. Специалистите от Bosch Car Service са идеално подготвени да се справят с подобни проблеми. Винаги можете да разчитате на тях за професионален ремонт на вашия автомобил.

 

Бъдещето на мобилността е в новите електросистеми

Все по-голям брой модерни автомобили са оборудвани с новите системи за асистенция и комфорт. Иновативните технологии обаче изискват все повече енергия. Използваните в момента 12 V системи бързо достигат лимита си. Те осигуряват максимум от 3 киловата, а различните електроконсуматори изискват постоянно общо захранване от около 800 до 1500 W – дори двойно по-високо в пикови моменти. То подлага електросистемата и свързаните с нея компоненти като генератора и акумулатора на огромно натоварване. Едно от възможните решения е преминаване към новата 48 V електросистема с натоварване до 12 kW. Нашите сервизни специалисти ще бъдат напълно подготвени за работа с нея.