Професионален ремонт и поддръжка на старт/стоп системи

Ако имате проблеми със старт/стоп системата във вашия автомобил или ако тя откаже да работи, нашите електроспециалисти бързо ще се справят с дефекта.

  • Професионално, системно търсене на грешки
  • Резервни части за старт/стоп системи с OEM стандарт
  • Диагностично и сервизно оборудване с топ качество

Няма проблеми за нашите специалисти по електросистеми

Ако имате проблем с автомобилната електроника, можете да разчитате на уникалните способности на нашите специалисти. Защото Bosch Car сервизите придобиват познанията си директно от Бош, водещия световен доставчик на оборудване за първоначално вграждане, разработил старт/стор системите. Така че експертите ни са на "ти" с диагностиката и търсенето на грешки и по старт/стоп системите.

Резервни части с OEM стандарт

Новите системи за асистенция и комфорт заедно с нарастващото електронно оборудване ще доведат до ръст в електроконсумацията на модерните автомобили. Огромно предизвикателство за акумулатора, който и без това е силно натоварен от гладните за енергия старт/стоп системи на новите коли. За да осигурят безукорното им функциониране, сервизните ни специалисти разполагат с богата гама специални старт/стоп компоненти и диагностично оборудване от Bosch – от стартери и генератори до сензори.

 

С нас автомобилът ви е винаги в движение

Макар че старт/стоп системата действа на прост и ефикасен принцип, повреди ли се, блокира всичко. Ако това се случи, просто докарайте автомобила в някой от нашите сервизи и специалистите ни, екипирани с най-новото диагностично оборудване, ще открият дефекта и ще го отстранят професионално и възможно най-бързо. Ще се върнете отново на пътя с до 15% по-ниски емисии от CO2 и значително намален разход на гориво при движение в града.

Нашият експертен съвет

Новото поколение автомобили е екипирано с още повече електрооборудване от типа на гладните за енергия старт/стоп системи. Те увеличават мощността, необходима за надеждно захранване на електрониката и поддържане на автомобила в движение. Нашият съвет: ако колата ви е със системи за комфорт, ви препоръчваме да използвате супер качествените акумулатори на Bosch с дълъг експлоатационен срок и по-голям капацитет.